Başkan Tokat’tan sanayi esnafına ziyaret

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Sanayi esnafına ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Tokat, esnaflarla sohbet etti.

Başkan Tokat’tan sanayi esnafına ziyaret

Ziyaretleri esnasında Başkan Tokat’ a Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol da eşlik etti.

Zorlu pandemi sürecinde sanayi esnafını ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında uyarılarda bulunarak, esnaflara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı. Esnafın istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Tokat, sorunların çözümü konusunda belediyenin yetkili birimlerini arayarak, talimat verdi.

‘Esnaflarımızın Her Zaman Yanındayız’

Milas Belediyesi olarak esnafların her zaman yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Tokat; “Bugün sanayi sitemizi ziyaret ederek, esnaflarımızın hoş sohbetine ortak olduk. Zorlu koronavirüs süreci tedbirleri hakkında esnafımıza hatırlatmalar yaptık. Esnaflarımızın istek ve taleplerini dinledik; sorunların çözümü konusunda planlamalarımızı yapacağız ve planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Tüm esnafımıza işlerinde kolaylıklar, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık