Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milletvekili Özcan: Basın çalışanları ile turizm sektörü çalışanları da öncelikli olarak aşılanmalı

Muğla Milletvekili Suat Özcan basın çalışanları ile turizm sektöründe çalışan tüm emekçilerin aşılamada öncelikli olması gerekliliğini dile getirdi. Bununla ilgili olarak TBMM Başkanlığına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplandırması istemiyle bir soru önergesi verdiğini söyledi.     

Milletvekili Özcan: Basın çalışanları ile turizm sektörü çalışanları da öncelikli olarak aşılanmalı

Kamuoyuna doğru haberi ulaştırmak için neredeyse yirmi dört saat görevinin başında gece gündüz demeden zor şartlar altında çalışan gazeteci ve basın mensuplarının pandemi döneminde de görevlerini özveri ile yaptığını belirten Özcan; “Zor şartlarda görevlerini yapan basın çalışanlarımızın sayısı yaklaşık 25-30 bin civarında. Çalışma koşulları düşünülerek öncelikli olarak covid-19 aşılarının yapılması için Sağlık Bakanlığı tarafından karar alınmalıdır.” dedi.

Gelecek aydan itibaren güney illerimizde turizm hareketliliğinin başlayacağını ve pandemi sürecinde en çok etkilenen kesimlerden olan turizm sektöründe çalışanların da olacağını söyleyen Özcan, “Turizm çalışanlarının da öncelikli olarak aşılanması gerekmektedir” dedi.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis