Başkan Tokat’tan sempozyum ve ödül törenine davet

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından organize edilen 12. Turhan Selçuk Uluslararası Karikatür Yarışması Ödül Töreni ve Milas Belediyesi Sanat ve Edebiyat günleri çerçevesinde organize edilen Turhan Selçuk’un Sanatı Sempozyumu’na tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Tokat’tan sempozyum ve ödül törenine davet
  • 21 October 2022, Friday 14:25

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan programın saat 20:00’de başlayacağını belirten Başkan Tokat, vatandaşların bu iki organizasyona katılımının çok anlamlı ve değerli olduğunun altını çizdi.

Bizim açımızdan çok önemli bir organizasyon…

Etkinliklerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Tokat; “2 gün sürecek Turhan Selçuk Uluslararası Karikatür yarışmamızın ödül töreni ve Milas Edebiyat ve Sanat günleri çerçevesinde organize ettiğimiz Turhan Selçuk’un Sanatı Sempozyumu Belediyemiz Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Halkımızın bu iki organizasyona katılımı bizim için çok anlamlı ve değerli. Tüm vatandaşlarımızı bu akşam ve yarın akşamki programımıza davet ediyorum. Bizim açımızdan çok önemli bir organizasyon. Çünkü Uluslararası bir nitelikte bütün dünyada bilinen, tanınan bir organizasyon. 12.si düzenleniyor. Yine Halim Şafak Şanlıdağ hemşerimizin koordinatörlüğünde Turhan Selçuk’un sanatının anlatıldığı, önemli konuşmacıların yer aldığı sempozyumumuzda bu program içerisinde yer alacak” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık