Sporda şiddetin önlenmesi için yapılması gerekenler konuşuldu

Başlayacak olan ligler öncesinde Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin başkanlığında sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun kapsamında yapılması gerekenler konuşuldu.

Sporda şiddetin önlenmesi için yapılması gerekenler konuşuldu
  • 21 October 2022, Friday 14:55

Milas Kaymakamlık binasında Perşembe günü saat 14.00’te Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke başkanlığında yapılan toplantıya Milas Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, Milas Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın,  Milas İlçe Gençlik Spor Müdür Vekili ve Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın  Binbir, Milas ilçe Jandarma Binbaşı Seyhan Doğan, Milas Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü’nden İmdat Çelik, Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Milas Ergin Spor Kulübü Başkanı Sercan Ergin, Milas Belediye Beçin Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit ile yönetim kurulu üyesi Ercan Uğur, Yeni Milas Spor Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Solmaz ve Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı Akın Durmaz katıldı.

6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun gereği, ilçemizde yapılacak olan spor müsabakalarında alınacak güvenlik önlemlerinin yürütülmesi ve denetlenmesi ile bu kapsamda yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

2 saat süre toplantıda 2022-2023 sezonunda yapılacak yaptırımlar dile getirilirken, mensubu oldukları takımlarda görev yapan yönetim kurulu üyeleri görüşlerini paylaştı. Toplantı çekilen hatıra resmi ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık