Salı Pazarı’ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı

​​​​​​​Milas Salı Pazarı’ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı. Tarihi eskilere dayanan, yerli ve yabancı turistlerin yoğun rağbet gösterdiği, ilçemizde yaşayan vatandaşların gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşıladığı Salı Pazarı’nda Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sona erdi.

Salı Pazarı’ndaki yenileme çalışmaları tamamlandı
  • 21 October 2022, Friday 15:13

Vatandaşların konforu için çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi…

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda mevcut çatı paneli sökülerek yenilendi. Aynı zamanda pazarın daha aydınlık ve ferah olması için polikarbon levhalar kullanılıp, mevcut aydınlatmalar yerine led aydınlatmalar kullanıldı. Pazardaki yoğunluk esnasında ortaya çıkan ses yankısını önlemek için de çalışmalar gerçekleştiren ekipler fenerlik yapımı gerçekleştirdi. Salı Pazarı yanındaki dükkanlarda da çalışmalar gerçekleştiren ekipler dükkanlarda oluşan sıcaklığı engellemek için mevcut polikarbon levhaların yerine mat renkte polikarbon kullandılar.

Yenileme çalışmalarımızı tamamladık…

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Tarihi eskilere dayanan, Milaslı vatandaşların gıda ve giyim ihtiyaçlarını karşıladığı ayrıca geleneksel olması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin yoğun rağbet gösterdiği Salı Pazarımızda yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın konforunu düşünerek, hazırlanan proje kapsamında ekiplerimiz başarılı çalışmalar gerçekleştirerek pazarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Çalışmaların tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık