BAŞKAN TOKAT’TAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin Millet İttifakı olarak Milas Belediye Başkan adayı gösterilen ve 3. defa başkanlığı kazanan Muhammet Tokat  ve yeni seçilen  Meclis üyeleri, Salı Pazarı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Tokat ve meclis üyelerine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İlgin Göktepe de eşlik etti.

BAŞKAN TOKAT’TAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Salı pazarı esnafı ve  alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat,yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Tokat bol bol fotoğraf çektirdi.

Ziyaret esnasında seçimlerin geride kaldığını, destek veren herkese teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Tokat, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Milas’a en iyi hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağını söyledi. Oy veren, oy vermeyen seçmenin de kendileri için eşit olduğunu, hiçbir ayrım yapılmadan hizmetlere kaldığı yerden devam edileceğini de belirten Başkan Tokat, pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık