Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İlçe Müdürü İsa Bal’dan vatandaşa uyarı!..

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, bazı şahısların Milli Eğitim’in adını kullanarak vatandaşa ‘eğitim seti’ sattıklarını söyleyerek, Milas halkının bu insanlara itibar etmemesini vurguladı.

İlçe Müdürü İsa Bal’dan vatandaşa uyarı!..

Özellikle akşam saatlerinde vatandaşların evlerine giderek, ‘e-okuldan geliyoruz’ diyerek internet üzerinden 3 bin lira civarında kitapları taksitli olarak sattıklarını belirten Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “İlçe genelindeki okullarda öğrencisi bulunan velilere adımızı kullanarak ev ziyareti yapıp, ‘e-okuldan geliyoruz diye eğitim seti vs satanlar var.

‘İnternet üzerinden eğitim veriyoruz’ diye dolandırıcılık yaptıklarını düşündüğümüz bu kişilere halkımız itibar etmesin. Edindiğimiz bilgilere göre satılan bu eğitim setlerini 24 ay vadeli ve 3 bin lira civarında bir fiyata satıyorlarmış. Bu şahısların Milli Eğitim ile hiçbir ilgileri yoktur. Saygıdeğer Milas halkı, içeriğinde ne olduğu bilinmeyen sözde bu eğitim setlerine para ödeyip mağdur olmasınlar” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda da benzer söylemlerle velilere satış yapan bu insanların, gündüz saatlerinde telefonla arayıp randevu aldıklarını, akşam saatlerinde ise evlere giderek tanıtım yaptıklarını söyleyen Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Kendisine böyle bir telefon gelen velimiz, ya güvenlik güçlerini ya da bizleri arasın. Bu tür dolandırıcılığa izin vermeme adına hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Lütfen tüm velilerimiz bu konuda duyarlı olsun” dedi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis