Başkan Yardımcısı Ateş Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti…

​​​​​​​Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Belediye Birim Müdürleri ile birlikte Baharlı Mahallesi’nde bulunan, Milas Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Ateş Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti…

Son günlerde Baharlı Sanayisi’ndeki sorunlar nedeniyle yoğun sitemlerde bulunan esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Yardımcısı Ateş, sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Ateş’e Milas Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Yücel Bedel, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü İlker Çağlar Türker ve personeller eşlik etti. Ziyaretlerde Baharlı Mahallesi muhtarı Aydın Kaya da hazır bulundu.

Sanayi sitesinde esnafları ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ateş, alanda belediye tarafından yapılacak çalışmalar ve çevre düzenlemeleri hakkında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Belediye’nin ilgili müdürleri de notlar aldı.

Sanayi esnafının görüş, istek ve önerilerini ilettiği ziyaretin ardından konuşan Başkan Yardımcısı Ateş, Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilecek çalışmalar için gerekli planlamaların yapılacağını ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık