BAŞMÜDÜR ALGÜL’DEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Milas-Bodrum Havalimanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Başmüdürü Necati Algül, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

BAŞMÜDÜR ALGÜL’DEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET
  • 03 February 2022, Thursday 9:35

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat esnaf ve mahalle buluşmalarının yanı sıra Milas’ta bulunan kurum ve kuruluş ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde bölgemizin önemli değerlerinden biri olan Milas-Bodrum Havalimanı’nı ziyaret eden Başkan Tokat, burada Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü Necati Algül’ü de ziyaret etmişti. Oldukça sıcak bir havada geçen ziyaretin ardından Algül de dün Başkan Tokat’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

“Ortak Akıl Vurgusu”

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas için hizmet ederken kurumlar arası iş birliğinin ve ortak aklın önemine vurgu yaptı. Başkan Tokat, “Her gün hemşehrilerimizi daha güzel bir Milas’a uyandırmaya, onlar için çalışmaya devam ediyoruz. Tabi ki bu süreçte Milas’ımız için hizmet eden diğer kurum ve kuruluşlarla da iş birliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda bugün değerli başmüdürümüz bizleri ziyaret etti. Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü Sayın Necati Algül’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı. Necati Algül de Başkan Tokat’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık