Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Pazar yerinde ‘kadına şiddete dur de’ etkinliği

Milas Gençlik Merkezi üyeleri, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla salı pazarında bir etkinlik düzenledi.

Pazar yerinde ‘kadına şiddete dur de’ etkinliği
  • 03 February 2022, Thursday 9:40

Milas Gençlik Merkezi, toplumun tüm kesimlerinde kadına şiddete yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Milas Salı Pazarı’nda etkinlik gerçekleştirdi. Gönüllü gençler ve gençlik liderlerinin katıldığı farkındalık çalışmasında; şiddete tanık olunduğunda 112 Acil Çağrı Merkezi, 183 Sosyal Destek Hattı ve Kadın Destek Uygulaması (KADES)’e bilgi verilmesi gerektiği hatırlatıldı.

Milas Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Kadına yönelik şiddet, farklı toplumlarda, farklı kültürlerde yaşayan gelir ve eğitim düzeyi ne olursa olsun kadınların ortak sorunu olup yalnızca özel alanda değil, toplumsal ve kamusal alanda da yaşanmaktadır.” denildi.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ise, “Mutlu ve özgüvenli bireylerden oluşan, huzurlu ve güçlü bir aile ve gelişmiş bir toplum için; kadına yönelik şiddete sıfır tolerans ilkesi gönüllü gençlerimiz ile birlikte başta kadınlarımız olmak üzere, toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratmak adına 01 Şubat 2022 Salı günü Kapalı Pazar Yerinde gönüllü gençlerimiz ile birlikte farkındalık yaratmak adına 'Kadına Yönelik Şiddete Dur Etkinliği' gerçekleştirilmiştir.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis