Beçin Esnafspor sahaya indi

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk hedefi bulunan İlçemiz takımı 1967 Milas Beçin Esnafspor, yeni sezonun ilk hazırlık çalışmasını 17 Eylül Salı günü Milas Belediyesi Selimiye Şehir Stadyumu’nda yaptı.

Beçin Esnafspor sahaya indi
  • 19 September 2019, Thursday 16:23

Teknik Sorumlu Mehmet Ali Selvi ve antrenör Samet Çapkınoğlu nezaretinde gerçekleşen ilk çalışmaya kadroya alınan Semih Berkan Zan, Yunus Emre Birinci ve Arda Ceylan’ın dışında tüm futbolcular katıldılar.

Selimiye Şehir Stadyumu’nda yapılan yeni sezonun ilk çalışmasına Beçin Esnafspor’u kulübün başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yönetim ekibinden Başkan Yarımcısı Erhan Çiftçi, As Başkan Aşkın Kabak, Genel Kaptanlar Cihan Solmaz, Ali Bertan, Tesis Sorumlusu Hüseyin Doğan Akgöz ve Basın Sorumlusu Hasan Tuzla da katılarak futbolculara destek oldular.

Antrenman öncesinde kulüp başkanı Ekrem Vanlıoğlu ve yönetim ekibi futbolculara ve teknik kadroya baklava ikramında bulunarak sezon içersinde başarılı dileklerini ilettiler.

1 saate yakın bir süre topsuz olarak çalışan Beçin Esnafspor futbolcuları kısa koşular, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladılar.

Antrenman sonrasında takımın teknik sorumlusu Mehmet Ali Selvi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak ilk antrenman çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler verdi.

Yeni sezonda Beçin Esnafspor’un sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirme temennisi ile söze başlayan Mehmet Ali Selvi, ilk hafta takımın birbirini tanıması doğrultusunda çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi. Futbolcuların adalelerini korumaya yönelik çalışmalarla antrenmana başladıklarını vurgulayan Mehmet Ali Selvi, zaman geçtikçe antrenman tempomuzu artırarak lige hazır hale geleceğiz açıklamasında bulundu.

 Gol Kralı Beçin Esnafspor’da

2018-2019 sezonunda Yeni Milasspor formasını giyen ve ligin gol kralı olan Semih Berkan Zan, yeni sezonda Beçin Esnafspor’un başarısı için sahada mücadele edecek.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık