Milasspor’a Destek Çağrısı

Geçmişi başarılarla dolu ilçemizin tek profesyonel futbol takımı Yeni Milasspor sancılı günlerinden kurtulmak için Milaslı futbolseverlerin desteğini bekliyor.

 Milasspor’a Destek Çağrısı
  • 19 September 2019, Thursday 16:25

2000 li yıllarda düştüğü amatör küme liginden kurtulmak için mücadele eden Yeni Milasspor 2016-2017 ve 2017-2018 spor sezonlarında iki kez Hasan Özmen Başkanlığı ile namağlup şampiyonluk sevinci yaşamış ama BAL Ligine yükselme maçlarında başarılı olamamıştı.

2018-2019 sezonunda Ahmet Karabıyık başkanlığında lige katılan Yeni Milasspor, yaşanan çalkantılı bir sezonu lig üçüncüsü olarak tamamlamıştı.

Yeni Milasspor Kulübü’nde yaşanan tüm bu olumsuz gelişmeler sonucunda kulüp başkanı Ahmet Karabıyık olağanüstü genel kurul kararı alarak kulübün yeni yönetiminin belirlenmesini istemişti.

Yeni Milasspor için son şans

Yıllarca profesyonel liglerde mücadele eden Yeni Milasspor 20 Eylül Cuma günü (Bugün) yeni kulüp başkanı ile yeni yönetimini belirlemek için son kez toplanacak.

Aşkidil Akarca Toplantı Salonunda Saat 10.00 da yapılacak Yeni Milasspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına Sevdamsın Milasspor diyen tüm Milasspor üyelerini davet eden Taraftarlar Dernek Başkanı Nihat Abbak, Milas’ın yerel yöneticilerine de seslenerek “bugün yapılacak toplantıda kulübümüzü yalnız bırakmayalım. Yeni Milasspor’un son şansında yanında olup geleceğine yön verelim” davetinde bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık