Beçin Gençlik Spor sezona hazır

Sezona önemli transferler ile iddialı hazırlanan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor pazar günü oynanacak olan Düğerek Güneş Spor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Beçin Gençlik Spor sezona hazır

Yaklaşık 45 günlük antrenman süreci geçiren Beçin Gençlik Spor ilk olarak 25 Ağustos’ta gerçekleştirilen kongreyle yeni kulüp  başkanını seçti.  Mevcut Başkan Erhan Çiftçi’den görevi devralan iş adamı Ekrem Vanlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Teknik Direktörlüğe Mehmet Ali Sevil ve Yardımcılığına ise Samet Çapkınoğlu'nu getirdi.

MAÇA GERİ SAYIM BAŞLADI
Kaleci Antrenörü olarak İsmail Hakkı Alptekin, Fizyoterapist olarak da Mehmet Fahri Aladağ ile anlaşan Beçin Gençlik Spor, devamında ise transferleri peş peşe sıraladı. 45 günlük antrenman sürecini tam kadro olarak dolu dolu geçiren teknik ekip; fitness, futsal, taktiksel  ve kondisyon çalışmaları ile takımı lige hazırlayan Teknik Patron Mehmet Ali Sevil ve Yardımcısı Samet Çapkınoğlu bu zaman diliminde Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor'a 4 tane hazırlık maçı oynattı. İlk hazırlık maçını Göltürkbükü Spor ile oynayan Beçin Gençlik Spor bu karşılaşmadan 2-0 bir diğer hazırlık karşılaşması olan Kuşadası Spor'u 4-2, Aydınspor’u ise 4-0’lık sonuçlarla geçerken tek mağlubiyeti ise Didim Spor karşısında 2-0’lık sonuçla aldı.
Bu geçen zaman diliminde 2 tesis değişikliği yaşayan ve futbolcularla yapılan anlaşmalar doğrultusunda verilen tüm sözlerini bu hafta içinde yerine getiren Milas Belediyesi Beçin Gençliksporlu yöneticiler ve futbolcular artık maç saatini bekliyor.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık