Beçin Gençlikspor’da Ekrem Vanlıoğlu Dönemi

2006 yılında Beçin Mahallesi’nde, o dönemin Beçin Belediye Başkanı Mehmet Balcı tarafından kurulan, 2016 yılında Milaslı İşadamı Erhan Çiftçi’nin kulüp başkanlığında liglere katılan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü’nde kulüp başkanlığı el değiştirdi.

Beçin Gençlikspor’da Ekrem Vanlıoğlu Dönemi

25 Ağustos Pazar günü Beçin Karayolları Kırahatanesinde 50’ye yakın Beçin Gençlikspor Kulübü üyesinin katılımıyla gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında katılımcıların oylarıyla tek liste olarak seçime katılan ve Beçin Gençlikspor Kulübü yönetimine talip olan Milaslı İşadamı Ekrem Vanlıoğlu kulüp başkanlığını Erhan Çiftçi’den devir aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi sonrasında 2018-2019 sezonu faaliyet raporu okundu. Toplantının açılış konuşmasını kulüp başkanı Erhan Çiftçi yaptı.

Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum

Çiftçi konuşmasında: “Uzun yıllar çok emekler harcayarak Beçin Gençlikspor’u 2.Amatör Kümeden Süper Amatör Küme Ligi’ne çıkardık. Zorlu bir süreçten geçtik. Yönetimimizde olan arkadaşlarımın destekleri ve gayretleriyle her zorluğu aştık. Benim için manevi yönü çok büyük olan bu kulübü emin ellere teslim etmenin gönül rahatlığı içindeyim. Bugün değerli büyüğüm Ekrem Vanlıoğlu’na bu kulübü devrediyorum diyen Erhan Çiftçi, bugüne kadar kulübümüz için emek veren, destek olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum”dedi.

Yeni sezonda yeni yönetime başarı dileklerini de ileten Erhan Çiftçi Beçin Gençlikspor için yönetim ekibi içersinde görev yapmaya devam edeceğini de vurguladı.

“Başarı Çıtasını Yükselteceğiz”

Beçin Gençlikspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında ikinci konuşmayı yapan yönetime aday Milaslı İşadamı Ekrem Vanlıoğlu sözlerine “Beçin Gençlikspor için özveriyle çalışan Erhan Çiftçi kardeşime ve yönetim ekibine teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

Beçin Gençlikspor’da başarı çıtasını daha yükseklere çıkarmak için göreve talip olduklarını vurgulayan Ekrem Vanlıoğlu, çeşitli profesyonel spor kulüplerinde yöneticilik yaptığını belirterek,“tecrübelerimizi artık Beçin Gençlikspor’un başarısı için kullanacağız” dedi.

Yeni sezonda listesinde kulüp yönetiminde başarı için mücadele edecek spor sevgisi ile dolu genç kardeşlerimizle bir yola çıktık diyen Ekrem Vanlıoğlu Milas gençliği ve Milas sporu için doğru işleri yapmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü için tüm olanaklarını kullanarak Milaslıların arzu ettikleri ve kendilerine her zaman ilk hedef olarak seçtikleri BAL Ligine Beçin Gençlikspor’u çıkarmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Dilek ve temennilerin ardından 50’ye yakın Beçin Gençlikspor Kulübü üyeleri oylarını kullandılar.

Tek liste olarak yapılan seçim sonrasında üyelerin tamamının oylarını alan İşadamı Ekrem Vanlıoğlu Beçin Gençlikspor Kulübü’nün 2 dönem için başkanı oldu.

Beçin Gençlikspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Beçin Gençlikspor Kulübünün yeni başkanı ve yönetim ekibinin fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Yönetim Ekibi

Asil Üyeler:1-Ekrem Vanlıoğlu 2-Erhan Çiftçi 3-Cihan Solmaz 4- Ali Bertan 5-Hüseyin Doğan Akyüz 6-Aşkın Kabak 7-Gökhan Güneş 8- Mustafa Sarban 9-Hasan Tuzla 10-Özgür Karagöz 11-Uğur Özkızıltan 12-Ahmet Özyiğit 13- Arif Koz 14- Yıldıray Özkaya 15- Behçet Esenkaya

Yedek Üyeler:1-Tuncay Karaca 2-Mehmet Emin Şentürk 3-Ercan Uğur 4-Mehmet Anıl Zeybek 5-Emre Güçlü 6-Dursun Karaköse 7- Sercan Gümeş 8- Göksel Billur 9- Neşet Pırnaz 10- Recep Uzun 11-Abdullah Turhan 12-Kadir Selbeş 13-Hasan Tokat 14-Halil Kaya 15- Zeki Eroğlu

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:1-Mehmet Oda 2- Vahap Öngü 3- Şulen Korucu

 Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:1-Ozan Bodur 2- Önder Durgun 3- Seçkin Demir

ASKF Delegeleri:1-Erhan Çiftçi 2- Ekrem Vanlıoğlu 3- Özgür Karagöz 4-Tuncay Karaca 5- Cihan Solmaz

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık