Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor için çalışacağız

Mazisi profesyonelikle dolu Milas’ın en köklü spor kulübü Yeni Milasspor yeni yöneticilerini seçmek için Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını bekliyor.

Yeni Milasspor için çalışacağız

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde Ahmet Karabıyık başkanlığında lige katılan ve sezon sonunda ligi üçüncü sırada tamlayarak hedefi olan şampiyonluğa ve BAL Ligine ulaşamayan Yeni Milasspor, Ekim ayı sonunda başlayacak yeni sezonda Süper Amatör Küme liginde taraftarlarının yüzünü güldürmek için sahalarda olacak.

Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın Olağanüstü Genel Kurul kararı alması sonrasında Yeni Milasspor Kulübünün 2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligindeki yeni yönetimine aday isimlerin başında Milaslı iş adamı Öcal Yüksel geliyor.

Ekibimle Geliyorum

Günler önce sosyal medya yoluyla Yeni Milasspor Kulübünün 2019-2020 sezonunda kulüp yönetimine talip olduğunu duyuran Milaslı İş adamı Öcal Yüksel Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması sonrasında gazetemiz aracılığıyla yönetime talip olduğunu açıklayarak “Yeni Milasspor’un başarısı için ekibimizle geliyoruz” dedi.

Güzel İşler Yapmak İçin Geliyoruz

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın Olağanüstü Genel Kurul Kararı alması ve yönetimden çekilmesi için uğraşan çaba harcayan Öcal Yüksel’in yönetim ekibinde, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübünün eski yöneticisi Çağlar Bozkurt da yer alıyor.

Öcal Yüksel’e destek verdiğini vurgulayan Çağlar Bozkurt “Yeni Milasspor’un başarılı çalışmalar yapacak dinamik isimlere ihtiyacı vardır” açıklamasında bulunarak, iyi ve güzel işler yapmak Yeni Milasspor’u layık olduğu güzel yerlere ulaştırmak için çalışacaklarını belirtti.

Hedefimiz güçlü bir Yeni Milasspor

Yeni Milasspor Kulübü Başkan adaylarından biri olan Öcal Yüksel gazetemize bir açıklama yaparak Yeni Milasspor Kulübü üyelerine çağrıda bulundu.

Öcal Yüksel: “Yeni Milasspor Kulübü Milas’ın ve Milaslıların spor kulübüdür, Yeni Milasspor Kulübünü yeni sezonda layık olduğu yerlere taşımak adına yönetime talip olduk; bu anlamda Milaslı sporseverlere ve taraftarlarımıza birlik ve beraberlik mesajı veriyorum. Ekim ayı sonunda başlayacak Süper Amatör Küme Ligi için biran önce çalışmalara başlamalıyız. Lige hazırlanmak için ne yazık ki süremiz azalmaktadır. Halen daha Olağanüstü Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştiremedik. Yeni sezonda Yeni Milasspor için çalışacak yönetim ekibimiz hazır, lig için kadromuza alacağımız futbolcularımızda hazır, ancak bugüne kadar toplantımızı yaparak yeni yönetimimizi belirleyemediğimiz ve resmi olarak sıfatımız olmadığı için yapmamız gereken çalışmalara başlayamıyoruz.

Yeni sezonda hedefimizi güçlü bir Yeni Milasspor için belirledik ancak yapacak o kadar çok işimiz var ki işte bu işleri biran önce yapabilmek için Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını önce gerçekleştirmemiz gerekiyor“dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis