Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Beçin Gençlikspor’u düşme korkusu sardı

Süper Amatör Küme Ligi’nde düşme hattında yer alan iki takımın Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndaki maçından 3 puan ve galibiyetle ayrılan taraf konuk takım Dalaman Belediyespor oldu.

 Beçin Gençlikspor’u düşme korkusu sardı


Her iki takımında 3 puana ihtiyacı olduğu bir maçta ev sahibi takım olan Beçin, saha avantajını kullanamadı ve rakibine yenilerek dokuzuncu sıraya geriledi.

 Karşılaşmanın ilk yarısında atak ve baskılı oynayan konuk takım Dalaman maçın henüz başlarında Rasim İnce’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Dakika 15’te ilk tehlikeli atağında Beçin gole çok yaklaştı. Beçin atağında ceza sahasında topla buluşan Mücahit sert bir şut çıkardı, Dalaman kalecisi Yasin kaleye giren topa son anada dokundu ve mutlak bir golü engelledi.

Dakika 30’da Beçin beraberlik golünü buldu. Beçinspor atağında savunma topu kornere attı. Korner atışını Beçin kaptanı Nusret kullandı. Ceza sahasında topa kafayı Yılmaz Yıldırım vurdu ve skoru 1-1 yapan golü attı.

İlk yarı bu skorla kapandı.

 Maçın ikinci yarısında her iki takımda açık futbolla karşı kaleye gitmeye çalıştılar. İkinci yarının başlarında konuk takım atağında ceza sahası üzerinde Serkan Deveci sert bir şutla topu Beçin kalesine gönderdi. Kaleci Oğuzhan topa dokunmakta gecikince Dalaman Belediyespor maçta 2-1 öne geçti.

Dakika 60’ta ilk golün sahibi Rasim İnce Dalaman adına üçüncü, kendisinin de ikinci golünü atarak skoru 3-1 yaptı.

Karşılaşmanın son dakikaları Beçinspor’un ataklarıyla geçti. Skoru dengelemek ve ligde kalma umudunu arttırmak isteyen ilçemiz takımı Beçin Gençlikspor, maçın sonlarına doğru golü buldu. Mücahit, takımın ikinci golünü atarak skoru 3-2 yaptı ve Beçin beraberlik için daha da bastırmaya başladı ancak zaman Beçin Gençlikspor için beraberliği bulması adına yetmedi ve Dalaman Belediyespor bu galibiyetle ligde kalma umudunu artırırken, Beçin Gençlikspor’u ateşin içine atmış oldu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis