Kulüp Başkanına Tepkiler Sürüyor

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Yeni Milasspor Kulübünün futbolcuları, geçtiğimiz hafta içinde Ortaköy Yahşispor maçı öncesinde sosyal medya yoluyla yaptıkları ortak açıklama ile, deplasmanda oynadıkları Gümüşlük lig karşılaşması sonrasında kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın, kulüp tesislerinden ayrılmalarını ve bavullarını alarak gitmelerini istediğinii belirterek,“lig bitinceye kadar buradayız hiçbir yere gitmiyoruz” dediler.

 Kulüp Başkanına Tepkiler Sürüyor

Sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklama sonrasında duygu ve düşüncelerini Milas Önder ve Haber Milas spor muhabiri ile de paylaşan futbolcular,başkan Ahmet Karabıyık’ın bugüne kadar kendilerine verdiği hiçbir sözü tutmadığını ve hiç biz sözü yerine getirmediğini dile getiren futbolcular, tüm futbolcuların 20 maç başı 70 bin peşinatları ile 2 adet söz verilen primlerinin henüz ödenmediğini söyleyerek “herkese karşı bizleri her zaman paralarını isteyenler olarak gösterdi ,ancak onun unuttuğu bir şey var. Yeni Milasspor formasını giyen bizler de ailelerimize para göndermek, ailelerimizin geçimini sağlamak zorundayız. Bölük pörçük verilen sadaka gibi paralarla bizleri oyaladıklarını herkesin bilmesini istiyoruz” dediler.

Futbolcular; kaldıkları tesislerin durumu, ödenmeyen kirası yüzünden elektriklerin kesilmesi, su paralarının ödenmemsinden kaynaklanan su kesintileri ve düzenli olarak yeme içme ile ilgili sıkıntılarını da vurgulayarak,“sezon başından buyana yaşadığımız tüm sıkıntıların tek sebebi başkan Karabıyık ve yönetimidir” açıklamasında bulunarak, Yeni Milasspor’a destek amaçlı yapılan maddi yardımların büyük bir kısmının da yine Başkan Karabıyık tarafından kendilerine ulaştırılmadığını vurguladılar.

Bugüne kadar yanımızda hiç olmadı

Yeni Milasspor Futbol takımı futbolcuları yaptıkları ortak açıklamada,“bugüne kadar verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen kulüp başkanı Ahmet Karabıyık, şimdi bizlere ‘kulüp tesislerinden çıkın gidin’ diyor ve bu isteğini de yanımızda olan bir yöneticimize söylettiriyor, üstelik de oldukça kaba ve küfürlü bir dille.. Gerekirse telefon konuşmasıyla bu gerçeği yine kamuoyu ile paylaşırız.

Biz Yeni Milassporlu futbolcular sezon başından buyana yaşadığımız tüm sıkıntıları en doğru ve gerçek bir şekilde taraftarlarımıza ve spor kamuoyuna anlatmak istedik. Ahmet Karabıyık ve yönetiminden görmediğimiz destekleri bizlere sağlayan herkese de çok teşekkür ediyoruz.

Ligde kalan tüm maçlarımız bitinceye kadar sahaya çıkacağız ve kalan maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz; bu anlamda da tesiste de kalmaya devam edeceğiz” açıklamasına bulunan futbolcular,“bizim tepkimiz kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’a ve yönetimine karşıdır” dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık