AKP ADAYI SAYLAK AKKENT’TEYDİ..

Yerel seçimlere son birkaç gün kala çalışmalarını sürdüren Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, vatandaşlarla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Saylak, Akkentte düzenlenen miting ile vatandaşlarla bir araya geldi.

AKP ADAYI SAYLAK AKKENT’TEYDİ..

Büyük bir coşku ile beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir ile birlikte Miting alanına gelen Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Mitingde ilk konuşmayı AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir yaparken, Belediye Başkan Adayı Saylak’a yapacağı projelerinde destek olacağının sözünü verdi. Milletvekili Demir, yanında birkaç tane rozet olduğunu ve AK Parti rozetini takmak isteyenleri sahneye beklediğini belirtti.Bazı kişilere rozet takan Demir, “Yanımdaki rozetler bu kadardı. Bir dahaki sefere daha fazla rozetle geleceğim” diyerek, isteyenlere rozet takma sözü verdi.

Bu konuşmanın ardından mikrofona davet edilen AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde mikrofona davet edildi.

Milas için yapacağı çok projesi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Saylak, “İlçemizde yaşayan vatandaşların ekonomilerine katkı sağlamak ve aynı zamanda yerel üreticilerimizi de desteklemek olmak amacıyla yöresel ürün pazarları oluşturacağız. Gelir seviyesi az olan vatandaşlarımız içinde süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, zeytin ve zeytinyağına daha ucuz ulaşmaları için mağazalarımız olacak. Durumu olmayan vatandaşlarımıza da kartlar vereceğiz ve onlarda oradan alışveriş yapacak” dedi.

ÖĞRENCİLERE %50 İNDİRİMLİ ULAŞIM

Milas Belediye Başkan Adayı olmasındaki en büyük etkenlerden birinin çocuklar ve gençler olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyorum.  Artık sizlerin çocukları da çeşitli branşlarda gelen talepler doğrultusunda eğitimler alabilecekler. Şehiriçi Dolmuşlarında öğrencilerimiz için %50 indirim sağlayacağız. Bunu biz karşılayacağız. Tüm mahallelere vatandaşlarımızın yararlanması için ücretsiz internet koyacağız. Önümüzdeki 10 yılda ilçemizdeki gençlerimize istihdam yaratmak durumundayız. 365 gün bunun için çalışmayan Barış Saylak namerttir” dedi.

BİR OLMAK ZORUNDAYIZ

Milas’ta birçok vatandaşın ücretsiz bir halk plajından yararlanamadığını ve bunun için denize giremediğini ifade eden Saylak; “ilçemizdeki turizm alanlarında ücretsiz halk plajları yapacağız ve vatandaşlarımız denize rahatça girebilecekler. Özellikle bayanlarımız içinde birçok projelerimiz var. İstedikleri spor kursları ve meslek edindirme kursları gibi onlar içinde çalışmalarımız olacak. Milas Yeraltı ve yerüstü zenginlikleri çok büyük olan bir ilçe. Bu güne kadar yumruğumuzu bir yere vuramadık. 15 yıldır kandırdıkları Alevi kardeşlerim var. Cem evi yapacağız derler ama yapmazlar. Ben göreve geldiğim anda ilk 9 ayda o Cem evi yapılacak. Buna söz veriyorum.

2020 yılında ibadethaneli taziye evi açacağım. Emek Mahallesi’nin bir cami ihtiyacı var. Onu da yapmayan namerttir. Kimse bizim kardeşliğimizi bozamaz” diyerek huzur içindeki bir Milas’ın kalkınmasını hiç bir gücün engelleyemeyeceğini söyledi.

10 YILDIR NEDEN YAPMADINIZ?

Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde Milas Belediye yönetimi tarafından yapılan yanlışlar nedeniyle kredi çekilebilmek adına yine yanlış yöntemler seçildiğini kaydeden Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Siz bu kenti 50 sente muhtaç ettiniz. Kredileri almak için ilçenin geleceğini ipotek altına aldırdınız. Yakında belediye binalarını da satacaksınız.

10 yıldır belediye başkanı ben miyim? Fuar alanı, otogar, mesire alanı yapacağız, doğal gazı getireceğiz gibi vaatlerde bulunuyorlar. Yapmak şimdi mi aklınızageldi. 10 yıldır neden yapmadınız bunları? Ha birde Osman abisi ile yapacakmış. Osman abin gitti onunla birlikte sana da güle güle” dedi.

Başkan adayı Saylak, konuşmasının sonunda hazırladıkları projelerin görsel olarak tanıtımlarını da yaptı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık