Meral Akşener’den İttifak adayı Gürün’e Tam destek

31 Mart yerel seçimleri öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hava alanında İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, İYİ Parti ve CHP’nin Muğla Büyükşehir’de ittifak adayı Osman Gürün karşıladı.

Meral Akşener’den İttifak adayı Gürün’e Tam destek

Muğla’da ittifakımız devam ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bodrum’da kaldığı otelde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener “Muğla Büyükşehir’de ittifakımız Osman Gürün başkanımızla devam ediyor. İttifakta hiçbir sorun yok. Türkiye hızla ayrıştırılmaya götürülüyor. Muğla ve Bodrum bir kardeşlik adası. Özgürlük adası. İnsanlar birbirlerinin yaşam tarzına, düşüncesine, inancına saygı duyuyor. Bu bir seçim. Seçimde hep birlikte propaganda yapacağız. Rekabet güzel bir şey” dedi.

Başkan Gürün’den Akşener’e Teşekkür

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i havaalanında karşılayan Millet İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin Millet İttifakı ile ülkemizde demokrasi ve özgürlükler adına güçlü bir irade ortaya koyduğunu söyledi. Başkan Gürün; “31 Mart’ta yerel seçime gitmemize rağmen siyasi söylemlerle ülkemizin geleceği tartışmaya açılıyor ve ayrıştırıcı söylemlerle vatandaşlarımız kutuplaştırılıyor. Halbuki demokrasinin en güzel tarafı olan seçimlere hep birlikte kol kola gitmeli, demokrasinin aydınlık yüzünü sandıklara yansıtmalıyız. İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partililerimizin oluşturduğu Millet İttifakı Türkiye genelinde birlik ve beraberlikle seçim sürecini götürüyor ve vatandaşlarımızla buluşuyor. Bu ittifakta en büyük pay sahiplerinden biri olan İyi Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener’e bir kez daha teşekkür ediyor, Muğlamıza hoş geldiniz diyorum.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık