Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yeni Milassporlu Futbolculara alacaklarını dağıttı

Milas’ta Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden beri Muğla Mahalli liginde Milas’ı temsil eden Milas takımlarına maddi ve manevi katkılarda bulunan, sporcu dostu Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat, geçtiğimiz Cuma günü, başta teknik adam olmak üzere sporcuların alacaklarının bir kısmını Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda dağıttı.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yeni Milassporlu Futbolculara alacaklarını dağıttı
  • 27 December 2021, Monday 9:58

17 yıl profesyonel ligde Milas’ı temsil eden mor beyazlı ekibimize bu güne kadar büyük paralar vererek destek veren Milas’ın sevilen Belediye Başkanı, para yardımında yaptığı konuşmada, “Milasspor Türkiye’nin marka takımlarından birisidir. Takımımızın bu durumlara düşmesi beni çok üzmektedir. Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de müsabakaların bitmesine 4 maç kaldı. Milas Belediyesi olarak an itibariyle çok zor durumda olan Yeni Milassporumuz’un futbolculara olan borçlarını kapatacağız. Her zaman her takımın problemlerini elimizden geldiğince halletmeye gayret ediyoruz.  Milas Belediyesi olarak maddi sıkıntı çekmemize rağmen, çok zor koşullarda, Yeni Milassporumuz küme düşmesin diye katkıda bulunuyoruz” dedi.

Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat sporculara hitaben, “Sizlerden ricam Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan şanlı Yeni Milassporumuz için savaşın. Bu kulübü kümede bırakın” dedi. Kulüple yaptıkları anlaşmanın bir kısmını alan sporcular,  toplantı sonrasında Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat’a teşekkür ettiler.

Toplantı sonrasında futbolcular, “Yeni Milasspor için alacağımız iyi sonuçlarla mor beyazlı ekibimizi kümede bırakacağız” dediler.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık