Belediye ekipleri yağışlardan etkilenen yerlerde..

Milas Belediyesi kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şiddetli yağıştan ve fırtınadan dolayı mağdur olan vatandaşların imdadına yetişti.

Belediye ekipleri yağışlardan etkilenen yerlerde..
  • 15 February 2022, Tuesday 13:23

Milas Belediyesi, belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra acil durumlarda da Milaslı vatandaşların imdadına yetişiyor. Milas genelinde etkili olan şiddetli yağıştan ve fırtınadan dolayı kapanan Pinar Mahallesi’nde bulunan yollar belediye ekiplerince açılarak gerekli bölgelere koruge boru kaplama yapıldı. Kultak Mahallesi’nde de ekipler, şiddetli yağıştan dolayı kayan yol duvar örülerek trafiğe açtı. Kent genelinde de Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’ne bağlı ekipler, Milas merkez mahallelerinde ağaç budama ve çevre düzenleme işlemlerini tamamladı. 

“Milas İçin Aşkla”

Hem Milas merkezde hem de Milas’ın kırsal mahallelerinde belirlenen program çerçevesinde çalışmaların sürdüğünü belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, acil durumlarda da vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Başkan Tokat, “Kent genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hem merkezde hem kırsalda hemşehrilerimiz için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Pinar ve Kultak Mahallelerimizde şiddetli yağış ve fırtınadan dolayı meydana gelen yol kapanma durumlarını ekiplerimizin müdahalesiyle giderdik.” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık