Off-Road’cıların tohum topları doğayı yeşertecek

Bodrum’da yaşayan arazi aracı meraklıların bir araya gelerek oluşturduğu Bodrum Off-Road Kulübü üyeleri, STK ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle tohum toplarını Milas’ın Karapınar Mahallesi’nde doğaya bıraktı.

Off-Road’cıların tohum topları doğayı yeşertecek
  • 15 February 2022, Tuesday 17:30

Geçtiğimiz ay 2 bin tohum topunu doğaya bırakan Bodrum Off-Road Kulübü üyeleri,pazar günü 6 bin tohum topunu daha doğayla buluşturdu. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü görevlilerinin de katıldığı etkinlikte, Bodrum’da yaşayan arazi aracı meraklıları bir araya gelerek çocukları ile birlikte önce tohum bıraktı, daha sonra ise çevre temizliği yaptı.

Üyeler; 6 bin tohum topunu Milas’ın Karapınar Mahallesi ile Bodrum’un Bahçeyakası Mahallesi’ndeki bölgelere bıraktı. 

Tohum topu hedefinin 20 bin olduğunu söyleyen Bodrum Off-Road Kulübü Başkanı Yüksel Ön, “BODOFF olarak bu ikinci etkinliğimiz. Birinci etkinliğimizi kendi aramızda yapmıştık. Daha sonra çevreden çok olumlu tepkiler alınca, ikinci etkinliğimizi STK’lar ile birlikte yapmak istedik. Hedefimiz 20 bin. Sağolsun ormancı arkadaşlarımız yardımcı oldular. Bir dahakine daha kalabalık geleceğiz. Elimizden geldiğince tohumları toprakla buluşturmaya çalışıyoruz, çünkü doğa insanıyız.Off-Road yaparken arazide çöp bulsak bile onları topluyoruz. Ormanlarımız yanmasın ki, biz de bunu yapmayalım.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık