Belediye Meclisi Toplandı; Milas Belediyesi’nin 2019 Bütçesi 150 Milyon TL.

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Belediye Meclisi Toplandı; Milas Belediyesi’nin 2019 Bütçesi 150 Milyon TL.
  • 26 October 2018, Friday 6:26

Milas Belediye Meclisi’nin, 2019 yılı Performans Programı ve 2019 yılı mali bütçesi ile takip eden iki yılın bütçe taslaklarının, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmek üzere gönderilmesi nedeniyle kapanmayan Ekim ayı toplantısı, dün saat 10:00’da, Belediye Evlendirme ve Toplantı Salonu’nda yapılan Belediye Meclisi oturumuyla tamamlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporunu, Komisyon Başkanı Şeref Çağırkan okudu. Daha sonra, 2019 mali yılı Performans Raporu ve 2019 yılı bütçesinin gelir ve gider bölümleri tek tek okunarak oylandı.

Buna göre, Milas Belediyesi’nin 2019 yılı bütçesi 150 milyon TL’lik denk bütçe olarak Belediye Meclisi’nce oybirliğiyle onaylandı.

6 Milyonluk Gayrimenkul Satıldı

Meclis Toplantısı’nın sona ermesi sonrasında bir bilgilendirme konuşması yapan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Meclisi’nin vermiş olduğu kredi alarak borçlanma yetkisine karşın, bankalardan henüz kredi alamadıklarını, ancak başka bazı bankaların da kredi vermek için bazı bilgileri istediğini belirterek, bu arada, hafta başında yapılan gayrimenkul satış ihalesinde yaklaşık 6 milyon TL’lik satış gerçekleştiğini belirterek, kadrolu işçi ve memurların ücretlerinin ödendiğini, sadece ikrameyi ve toplu sözleşme farklarının kaldığını belirtti. Ayrıca taşeron işçilerin 2 aylık ücretlerinin de henüz ödenemediğini, ancak yapılan satışlardan paraların geleceğini ve taşeron işçilerin maaşlarının da hemen ödeneceği bilgisini veren Belediye Başkanı, Meclis üyelerinin yaklaşan Cumhuriyet Bayramı’nı da kutladı ve Fener Alayı ile Konser gerçekleştirileceğini belirterek, bütün Meclis üyelerini de Fener Alayı ve Konser’e katılmaya davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık