Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye Meclisi’nin 2. oturumu yapıldı

Milas Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturmu Cuma günü saat 10:00’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. 2019 yılı mali yılı kesin hesap komisyon raporu ile Ören ve Güllük’te yer alan belediyeye ait kafeteryalardaki ücretlerin yeniden belirlenmesi maddeleri görüşüldü.

Belediye Meclisi’nin 2. oturumu yapıldı

İkinci oturumun ilk gündem maddesi “2019 mali yılı kesin hesap komisyon raporu”nun görüşülmesi oldu.

Komisyon Başkanı Murat Yazar, raporu okuduktan sonra maddeler tek tek meclis üyelerinin onayına sunuldu. Yapılan oylamalarda raporun her bir maddesi oy birliğiyle kabul edildi. 
Rapora göre Milas Belediyesi 2019 yılı içerisinde 6 milyon iç borç anapara ödemesi yaparken, yine aynı dönem içerisinde 12 milyon borçlanma gerçekleştirdi. 

2019 bütçesi 156 milyon TL gider bütçesi belirlenmişti. Gider bütçesinin gerçekleşme miktarı 117 milyon TL olurken, yüzde 75,11’i gerçekleşti. Gelir bütçesi ise 153 milyon TL olarak öngörülmüştü. Gelir bütçesi 120 milyon TL olarak, yüzde 79 oranında gerçekleşti.
İÇECEK FİYATLARI GÜNCELLEŞTİRİLDİ
Ören ve Güllük’te yer alan Milas Belediyesi’ne ait kafeteryalardaki yiyecek ve içeceklerin ücretlerin yeniden belirlenmesi ile ilgili plan ve bütçe komisyonunun hazırlamış olduğu rapor yine komisyon başkanı Yazar tarafından okundu. 
Kafelerde küçük çay 2 lira, büyük çay 4 lira, Türk kahvesi 3,5 lira, neskafe 4 lira, 0,5’lik su 1,25, tost ve gözleme ise 10 lira olarak belirlendi. Komisyonun çalışması meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. Yeni fiyatlar meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının sonunda söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ben komisyonlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Uzun zamandan beri yapılamayan meclis toplantılarımız başlamış oldu. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız olacak. Ağustos ayında da yine bir araya geleceğiz” dedi. Cuma günkü toplantıyla Temmuz ayı Meclisi tamamlandı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis