İYİ Parti’de Kasım Özkan dönemi başladı

​​​​​​​İYİ Parti Milas 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçilen Kasım Özkan, İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlığı Ahmet Yanıkoğlu’ndan devraldı.

İYİ Parti’de Kasım Özkan dönemi başladı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İYİ Parti Milas 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na seçilen Kasım Özkan için İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.

Törene; İYİ Parti Milas Kurucu Başkanı Mehmet Çayırlı, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, İYİ Parti Milas Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. Başkanlık devir teslim töreninde kürsüye gelerek bir konuşma yapan Yanıkoğlu, kendisi gibi emekli öğretmen olan Kasım Özkan’ın İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağından hiçbir şüphesinin olmadığını ve oldukça gururlu, mutlu olduğunu ifade etti.

Her zaman ülke menfaatini birinci sıraya koyan İYİ Parti için görev yapmaya devam edeceğini kaydeden Yanıkoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı seçilen Kasım Özkan’a çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi.

Ardından bir konuşma yaparak İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı’nın kuruluş hikayesini anlatan İYİ Parti Milas Kurucu Başkanı Mehmet Çayırlı, İYİ Parti’nin bir halk hareketi ile kurulduğuna vurgu yaparak, çok kısa bir sürede tüm engellemelere rağmen ciddi başarılar kazandığını söyledi. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na verdiği desteğin oldukça önemli olduğunu kaydeden Çayırlı, bu yolda özveriyle çalışan partililere teşekkür etti ve Yanıkoğlu’nu tebrik ederek bir kalem hediye etti.

İYİ Parti Milas Başkanlığı görevini Yanıkoğlu’ndan devralan Kasım Özkan ise Türkiye’de halkın isteğiyle kurulan İYİ Parti’nin başarısının daha da yükseleceğini belirtti.

Ülke menfaati için çalışacaklarını belirten Başkan Özkan, “Partimizin amacı, Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı’nda parlamenter sistemi geri getirmektir. Tek adamlık değil, çoğulcu bir yönetimle kararların alınmasını sağlayacağız. Ne mutlu Türküm diyene… Bizlere bu süreçte yardımlarını esirgemeyen Mehmet Çayırlı ve Ahmet Başkanıma teşekkür ediyorum.” diyerek Yanıkoğlu’na çiçek takdim etti.  

Devir teslim töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık