Belediyeye ait spor kompleksine zarar verildi

​​​​​​​Mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan, ihale usulüyle kiralaması gerçekleştirilen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Spor Kompleksi’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Belediyeye ait spor kompleksine zarar verildi

Pandemi öncesinde vatandaşların spor yaptığı, çeşitli spor turnuvalarının düzenlediği ve vatandaşların yürüyüş yapmak için kullandığı Milas Belediyesi’ne ait spor kompleksine yapılan saldırı yürekleri burktu.

Edinilen bilgiye göre Perşembe günü gerçekleşen olayda Spor Kompleksi’ni kontrol etmek amacıyla sahaya gelen belediye kiracısı İbrahim Evgeç,  sahaya ait tellerin kesildiğini, kilitli olan elektrik panosunun kapısının kırılarak elektriklerin açıldığını fark etti. Sahada bulunan bazı oyun gruplarına da zarar verildiğini gözlemleyen Evgeç, yetkili kişilere durumu haber verdi.

Suç Duyurusunda Bulunacağız

Gerçekleştirilen bu saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde spor yapmaları için yaptığımız ve turnuvaların düzenlendiği bu spor kompleksimize kimliği belirsiz kişiler tarafından düzenlenen saldırının hukuk önünde hesabını soracağız. Milaslı vatandaşlarımızın ve sporcularımızın faydalandığı alanları çoğaltmaya ve korumaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Başsavcılığı’na kamu malına zarar vermekten suç duyurusunda bulunacağız ve sorumluların cezalandırılması noktasında olayın takipçisi olacağız” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Sakinleri Olaya Tepkili

Spor kompleksine gerçekleştirilen saldırı hakkında tepkili olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Spor Kompleksimizde spor faaliyetlerimizi gerçekleştiriyorduk. Çocuklarımız güvenli bir şekilde oyunlarını oynuyordu. Bu gerçekleştirilen saldırıyı kınıyoruz ve bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunup, hukuk önünde hesap vermesini istiyoruz.” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık