Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şehir Bandosu ilk provasını gerçekleştirdi

​​​​​​​Milas Belediyesi şehir bandosu ilk provasını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen provaya Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte katıldı.

Şehir Bandosu ilk provasını gerçekleştirdi
  • 06 February 2021, Saturday 11:44

Milas Belediyesi’ne ait Nedime Beler Kız Yurdu bahçesinde gerçekleştirilen provada, gönüllü müzisyenlerden oluşan Milas Belediyesi Şehir Bandosu ekibi, Şef Tuncay Mızrak’ın piyanosu eşliğinde, birbirinden güzel şarkı ve marşlar çalarak, izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Başkan Tokat da çalınan şarkı ve marşlara alkışlarla ritim tutarak eşlik etti.

İlçemize Yakışır Bir Bando Takımımız Olacak

Şehir bandosu tarafından gerçekleştirilen provanın ardından müzisyenlere ithafen bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Gönüllü olarak böyle bir çalışmaya katıldınız sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin öncülüğünde yeni katılan arkadaşlarla daha güçlü bir organizasyon olacak. Yeni gelen müzik aletlerimizin de kullanılmaya başlanmasıyla ve bir örnek giysilerinizle, ilçemize yakışır bir bando takımımız olacak. Siz bu işin mayasını çalanlar olacaksınız. Onun için bu gönüllüğünüz bizim için çok önemli. Bandomuzun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis