Beşiktaş Plaj Voleybol Takımı Milas’ta

Ülkemizin değerli spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş’ın Plaj Voleybol Takımı, Güllük Oba İşletmesinde 1 haftalık kamp çalışmasına geldi.

Beşiktaş Plaj Voleybol Takımı Milas’ta

24 Haziran Pazartesi günü Güllük’e gelen Beşiktaş Plaj Voleybol Kız ve Erkek Takımı, 26 Haziran Çarşamba günü Milas’a gelerek iki önemli ziyarette bulundular.

İlk Ziyaret Milas Kaymakamlığına Oldu

İlk ziyaretlerini Milas Kaymakamı Eren Aslan’a yapan Beşiktaş Plaj Voleybolu Takımı sporcuları Ömer Uygur, Kutay Hırçın, Fatma Beyaz, Ecemnur Perçem, antrenörleri Onur Ergenç, Plaj Voleybolu Mili Takım Antrenörlerimizden Menejer Ercan Güler Milas Kaymakamı Eren Aslan’a katıldıkları ve katılacakları turnuvalarla ilgili bilgiler verdiler.

Beşiktaş Plaj Voleybol Takımı’nın gerçekleştirdiği Kaymakamlık ziyaretinde, Milas Özge Spor Kulübü antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Evren Keskin de yer aldı.

Plaj voleybolu ile ilgili Güllük’te 1 haftadır kamp yaptıklarını vurgulayan takımın antrenörü Onur Ergenç, liglerde üç büyük takım olarak sayılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın içinden tek plaj voleybolu takımının Beşiktaş’ta olduğunu belirterek, Beşiktaş spor kulübü olarak Güllük’te yapılacak olan plaj voleybolu turnuvalarına her zaman sporcu desteği verebileceklerini söyledi.

Milas’ta voleybolun çok sevildiğini de vurgulayan Beşiktaş Voleybol Takımı antrenörü  Onur Ergenç ve Menejer Ercan Güler, Güllük’te herkesin Beşiktaş takımına karşı sevgisinin olduğunu gördük ve çok sevindik dediler.

Milas Kaymakamı Eren Aslan Beşiktaş Plaj Voleybol Takımının sporcularının ve antrenörlerinin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milas’ta sporun her branşının yapıldığını, başarılı ve yetenekli sporcular olduğunu söyledi.

Milas’ta spor adına en önemli eksikliğin spor tesisleri olduğunu da belirten Kaymakam Eren Aslan yapılacak yeni spor tesisleriyle yetenekli sporcuların daha fazla artacağını belirtti.

Beşiktaş Spor Kulübü Plaj Voleybol takımına turnuvalarda başarılar dileyen Milas Kaymakamı Eren Aslan gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Beşiktaş Plaj Voleybolu Takımı gerçekleştirdikleri ziyaretin sonunda Milas Kaymakamı Eren Aslan’a adının yazılı olduğu Beşiktaş Formasını hediye ederek kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etiler.

Belediye Başkanını da Ziyaret Ettiler

Günün ikinci ziyaretini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yapan Beşiktaş Plaj Voleybol takımı sporcuları ve antrenörleri Başkan Tokat’ı liglerdeki voleybol takımlarının başarısı için kutladıklarını söylediler.

Katılacakları turnuvalar ve yaptıkları antrenmanlarla ilgili bilgileri de Başkan Tokat ile paylaşan Beşiktaş Plaj Voleybol Takımı, Başkan Tokat’a adının yazılı olduğu Beşiktaş formasını hediye ettiler.

Teşekkür Etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kendisini ziyaret eden Beşiktaş Plaj Voleybolu Takımı sporcularına ve antrenörlerine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek voleybolda 2018-2019 sezonunda Birinci Ligde Beşiktaş ile mücadele ettiklerini söyledi.

Milas’ta özellikle bu sene voleybolda iyi işler yapıldığını vurgulayan Başkan Tokat, Beşiktaş’ı Milas’ta en iyi şekilde ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek Beşiktaş Plaj Voleybolu Takımına turnuvalarda başarı dileklerini iletti.

Ziyaretin sonunda Beşiktaş Plaj Voleybolu Takımı antrenörü, Menejer ve sporcular hem Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hem de Milas Belediyespor Kulübü Yöneticisi ve Sorumlusu Ümit Demirbacak’a isimleri yazılı Beşiktaş forması hediye ederek, yeni sezonda Milas Belediyespor’a başarılar dilediler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık