CUMHURİYET MAHALLESİ PAZARI HİZMETE GİRDİ

Cumhuriyet mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Milas Belediyesi tarafından Şehir stadı arkasında oluşturulan alana ilk Semt Pazarı, 26.06.2019 Çarşamba günü (dün) kuruldu.

CUMHURİYET MAHALLESİ PAZARI HİZMETE GİRDİ

Milas Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çayırlı, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Cumhuriyet mahallesi muhtarı Talat Erol ile beraber pazarcı esnafını ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Meclisi tarafından Haziran ayı içerisinde gerçekleşen toplantıda Boğaziçi ve Cumhuriyet mahallelerine pazaryeri kurulması için alınan kararın ardından, pazarcı esnafı arasında yer tespiti için kura çekiminin tamamlandığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Bugün Cumhuriyet mahallemizde ilk pazarımızı kurduk. Perşembe günü de Boğaziçi mahallemizdeki pazarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Her iki pazarın da mahalle sakinlerimize ve üretici esnafımızı hayırlı olmasını diliyorum.

Her ne kadar Cumhuriyet mahallemizdeki Pazar bu gün için erken saatlerde kurulmuş olsa da ilerleyen günlerde bu pazarımızı akşam pazarına çevirmeyi planlıyoruz. Çünkü bu mahallemizde oturan vatandaşlarımız memur ve çalışan kesimden oluşuyor. Çalışan vatandaşlarımız saat 5’ten sonra iş çıkışında alış veriş yapabildikleri için bu pazarımızın akşam pazarı olması en doğrusu olacaktır. Kış sezonu öncesi de pazarımızın üstünü kapatmayı planlıyoruz. Semt pazarı haricinde bu alanda vatandaşlarımız düğün nişan gibi etkinliklerini de yapabilsinler” dedi.

Pazaryeri açılışı sonrası pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pazarın üretici esnafına ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

 

 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık