Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BEYAZ ÖRTÜ ÇOK YAKIŞTI

Milas’ta dün etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Milas-Yatağan Karayolu başta olmak üzere çok sayıda yol trafiğe kapatıldı, araçlar kaza tehlikesi yaşadı. Kar beraberinde çileyi getirse de, eşsiz görüntüler oluşturdu.

BEYAZ ÖRTÜ ÇOK YAKIŞTI
  • 25 January 2022, Tuesday 17:53

Milas’ta kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı, kartpostallık görüntüler sundu. Muğla’da dün akşam saatlerinde soğuk hava yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde devam etti. İl merkezinde ve ilçelerin genelinde de etkili olan kar, ulaşımda sıkıntılara sebep oldu. Bazı yollar kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapandı. Ekipler gece boyu ulaşımdaki kar engelini ortadan kaldırabilmek için zorlu koşullarda mesai yaptı. Kapanan yollarda araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı.

MİLAS-YATAĞAN YOLU KAPANDI

Milas-Yatağan yolu da bir süre trafiğe kapanan yollardan biriydi… Gidiş ve geliş yönünde kapanan trafik, geç saatlerde açılsa da Milas-Yatağan karayolunda taşıtların kontrollü olarak geçişine izin verildi. Araçlarında kar lastiği ya da zincir bulunanlar dışındakilere geçiş izni verilmedi.

Milas’ta Türbe, Kargıcak, Bozalan, Alaçam, Çukur, Hasanlar, Söğütcük, Tuzabat, Bozalan, Ekiztaş ve Ören’in dağlık alanlardaki birçok kırsal mahalle, gece boyu süren yağışla kar altında kaldı. Beyaz örtüye bürünün mahallelerde eşsiz görüntüler oluştu. Vatandaşlar ve çocuklar, kar topu ya da kardan adam yaparak karın keyfini çıkardı.

Öte yandan kapanan yolların açılması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Dün sabah erken saatlerde Milas merkezde de kar yağdığı gözlenirken, özellikle Sodra gibi yükseklerde, arabalar ve çatılarda kar örtüsü oluştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis