Bigadiç’i deplasmanda devirdiler

Bigadiç Belediyespor:1 Milas Belediyespor:3 2018-1019 Spor sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımı, ilk yarının son karşılaşmasında geçtiğimiz hafta sonu, lig yedincisi Bigadiç Belediyespor’u deplasmanda 3-1 yenerek, hem haftayı hem de ilk yarıyı 3 puanla kapattılar.

Bigadiç’i deplasmanda devirdiler
  • 26 December 2018, Wednesday 9:15

Milas’ın voleyboldaki gururu olan Milas’ın Kaplanları Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, Bigadiç deplasmanında oynadıkları başarılı ve etkili oyunla, ev sahibi takımın taraftarlarının da alkışını aldılar.

Karşılaşmanın ilk setinde her iki takım da etkili bir oyunla, peş peşe sayılar aldılar. 24-24 eşitlik sonrası ilçemiz takımı seti 26-24 alarak skoru 1-0 yaptı. Maçın ikinci setinde daha iyi oynayan ekibimiz seti 25-18 alarak skoru 2-0’a taşıdılar.

Karşılaşmanın üçüncü setinde ev sahibi takım seti 25-16 aldı ve skoru 2-1’e getirdi. Maçın dördüncü setinde etkili ve güzel oyununu skora yansıtan temsilcimiz, seti 25-21aldı ve müsabakadan 3-1 galip ayrılarak Milas’a 3 puanla döndü.

İlk yarıyı 3. sırada tamamladılar

2018-2019 sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Liginde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligin ilk yarısının son hafta maçında aldığı 3 puanla puan tablosunda bir adım daha yükselerek ilk yarıyı Beşiktaş ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un ardından ligi 3. sırada tamamladı.

Sezon sonunda grupta ilk dört takımın Efeler Ligi için Play Off maçları yapacağı ligd,e ikinci yarı karşılaşmaları 5 Ocak Cumartesi günü başlayacak ve Milas Belediyespor ikinci yarının ilk karşılaşması için Bursa’da Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık