Milas Masa Tenisi Şampiyonlarını Ağırladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Gençler Masa Tenisi Şampiyonlarının buluştuğu Masa Tenisi Müsabakaları, Milas Belediyesi’nin ev sahipliğinde 22-23 Aralık tarihlerinde Atatürk Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Milas Masa Tenisi Şampiyonlarını Ağırladı
  • 26 December 2018, Wednesday 9:19

Şampiyonaya kendi ilerinde şampiyon olan kız ve erkek genç Masa Tenisi Takımları katıldılar. Muğla, Aydın, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Uşak, Manisa’dan gelen şampiyon takımların 22 Aralık Cumartesi günü, ilk gün grup maçları oynandı. 22 Aralık Pazar günü ise turnuvanın final maçlarıyla ödül töreni düzenlendi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Temsilcisi, Muğla Masa Tenisi Federasyon Temsilcisi Ali İnan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve turnuvaya katılan takımların sporcu aileleri ile Milaslı sporseverlerin de izledikleri turnuva müsabakaları sonrasında düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara kupaları, sporcularına ise madalyaları verildi.İlk dört dereceye giren erkek ve kız masa tenisi takımları, illeri adına Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler.

Turnuvanın ilk gün maçları sonrasında turnuvaya katılan tüm takımların sporcuları Milas Belediyesi’nin verdiği akşam yemeği için bir kez daha Milashan Otel’de buluşarak sporda dostluğun güzel örneklerini sergilediler.

Genç Kızlar Sıralaması

1.Kütahya Seramikspor 2. Denizli Tanspor 3.Muğla Büyükşehir Belediyespor 4. Manisa Turgutluspor

Genç Erkekler Sıralaması

1.Muğla Telekomspor 2. İzmir Altınorduspor 3.Denizlispor 4. Manisa Turgutluspor

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık