Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BİLSEM siperlik üretimine devam ediyor

Bu yıl hizmete açılan Milas Bilim ve Sanat Merkezi, Koronavirüs salgınında kullanılmak üzere ürettiği siperlikleri, Toplum Sağlığı Merkezi ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne teslim etti.  

BİLSEM siperlik üretimine devam ediyor

Milas Bilim ve Sanat Merkezi, 3 boyutlu yazıcılar aracılığıyla ürettiği siperliklerin ilk kısmını, ihtiyaç halinde dağıtılması için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne göndermişti. Bu süre zarfında üretime devam eden BİLSEM, 2. etapta üretilen siperlikleri de 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne teslim etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, “Tüm dünyaya korku salan Covid-19 virüsü ile canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla ürettiğimiz maskelerin yanında Milas BİLSEM’de siperlik de üretiyoruz. Tüm eğitimcilerin sağlık personeli arkadaşlarımıza her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bilmelerini isteriz.” dedi.
Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım ise, “Ülkemiz Covid-19 salgını nedeniyle olağanüstü günler geçiyor. Özel eğitim ve rehberlik hizmetlerine bağlı tüm Bilim ve Sanat Merkezleri olarak sağlık çalışanlarına destek amacıyla 3D yazıcılar ile Yüz Koruma Siperliği üretmeye karar verdik. Milas Bilim ve Sanat Merkezi olarak 3D yazıcımızla ürettiğimiz ilk parti siperliği Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne göndermiştik.  2. parti siperlikleri de Toplum Sağlığı Merkezi’ne ve 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne teslim ettik. Dileyen diğer sağlık kuruluşlarına da imkanlarımız ölçüsünde bu siperliklerden sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı. 
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis