Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 Bir süre Stadyumda hizmet verecekler

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü idari işlerin yapıldığı büro geçici olarak Milas Şehit Metim Özcan Stadyumu içindeki soyunma odaları yanındaki idari binada spor işlerini yürütecek.

 Bir süre Stadyumda hizmet verecekler

1980 li yıllarda yapılan ve Milas sporuna hizmet etmeye başlayan Kapalı Spor Salonu’nun Milas sporuna hizmet verecek durumda olmaması nedeniyle Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünce kapanmasına karar verilmesi sonrasında, aynı nedenlerle, idari binada artık yeni yeri olan Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, yeni spor salonu yapılıncaya kadar Milas sporuna buradan yön verecek.

Geçtiğimiz hafta içinde yeni yerine taşınan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü hizmet binası ile Milas Anfi Tiyatro yanındaki spor salonu da resmen artık tarih olmuş oldu.

Yıkımı bekleniyor

Milas sporuna uzun yıllar hizmet eden Kapalı Spor Salonu geçtiğimiz aylar içerisinde spor yapmaya uygun olmaması nedeniyle hem antrenmanlara hem de resmi spor karşılaşmalarına kapatılmıştı.

Milaslı sporseverler, sporcular ve spor kulüplerinin, kapalı Spor Salonu’nun ne zaman yıkılıp yerine yenisinin nerede ve ne zaman yapılacağı konusundaki meraklı ve endişeli bekleyişleri de sürüyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis