Yeni yönetimden ilk ziyaret…

Kısa adı TEMFED olan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’na bağlı Milas Emlak Müşavirleri Derneği’nin (MEMDER), 23 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen 6’ncı Olağan Genel Kurulu sonrasında Mehmet Kırkık başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, ilk nezaket ziyaretini, İlçe Tapu Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü’ne yaptı.

Yeni yönetimden ilk ziyaret…

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırkık ile birlikte dernek yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı nezaket ziyaretleri, Milas Tapu Müdürü Yaşar Yılmaz ile başladı. Tapu Müdürü Yılmaz tarafından karşılanan ve oluşan yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ denilirken, Dernek Başkanı Mehmet Kırkık ise sektör temsilcileri olarak en fazla teşviki mesaide bulunan kurum olması nedeniyle ziyaretlere, Tapu Müdürlüğü’nden başladıklarını belirterek; “Bizleri kırmadınız ve kabul ettiniz. Bu anlamda şahsım ve tüm üye arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Yıllardır bu sektörün içerisindeyiz ve sizlerin de büyük bir iş yoğunluğu içerinde çalışma temponuzu hiç düşürmeden, görevinizi en iyi şekilde yerinde getirme gayreti içinde olduğunuzu biliyoruz. Bu anlamda şahsınıza ve tüm personelinize verdiğiniz emek nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir kamu görevlisi olarak görevlerinin, vatandaşa en iyi hizmeti, en hızlı bir şekilde yapmak olduğunu belirten Milas İlçe Tapu Müdürü Yaşar Yılmaz da; “Eğer sunduğumuz hizmetten vatandaşımız memnun ise demek ki bizler de görevimizi tam olarak yerine getirmişiz demektir. Gerçekten iş yükümüz ve yaptığımız görevin sorumluluğu çok büyük ancak vatandaşımızı buradan mutlu bir şekilde göndermeye çalışıyoruz. Bütün personelim elinden gelen her türlü gayreti göstererek, vatandaşın beklediği hizmeti, en doğru ve en hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyor” dedi.

Milas özelinde bir süre gerçekleşen sohbetin ardından yapılan ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile son bulurken, MEMDER Yönetim Kurulu Üyeleri, ikinci ziyaretini ise İlçe Milli Emlak Müdürü Mustafa Karanfil’e yaptılar.

Milas İlçe Milli Emlak Müdürü Karanfil ile bir süre sohbet eden MEMDER yöneticileri, önümüzdeki günlerde bu ziyaretleri sürdüreceklerini, kongre öncesinde üyelerine verdikleri sözleri tutma adına birçok etkinlik ile derneğin, bütün toplum tarafından tanınmasını ve üyeler arasındaki birlik ve beraberliği sağlayacaklarını dile getirdiler.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık