Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü sekretere taciz iddiasıyla açığa alındı

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan S.A.’nın önceki  gece Bodrum’un Yalıkavak Mahallesinde bir restoranda meydana gelen olayda, aşırı alkollü bir haldeyken karşılaştığı başkanlık biriminde de bir dönem görev yapan sekreter M.A.’yı taciz ettiği iddia edildi.

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü sekretere taciz iddiasıyla açığa alındı
  • 14 April 2022, Thursday 12:55

S.A.’nın gerçekleştirdiği sözlü ve fiziki taciz karşısında elinden kurtularak restoranın tuvaletine kaçan M.A.’yı korumak için diğer restoran müşterileri olaya müdahale etti.

SEKRETERE SÖZLÜ VE FİZİKİ TACİZDE BULUNDU GÖZALTINA ALINDI

S.A.’nın tuvaletin kapısını da zorlayarak fiziki tacizini devam ettirmesi üzerine araya giren müşteriler, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri S.A. yı gözaltına alarak karakola götürdü, ifadesine başvurdu. Olay sonrası hastaneye giderek darp raporu alan sekreter M.A., Bodrum Belediye Başkanlığı’nda Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan S.A.’dan şikayetçi oldu. S.A.'nın taciz ve darp iddiasıyla ifadesine başvurulduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 BELEDİYE YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Bodrum Belediyesi ise olay sonrası Kamuoyu Bilgilendirmesi adı altında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada “Bodrum Belediyesi'nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 

Olay sonrası Bodrum Kadın Dayanışma Derneği de bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan A.’nın Belediye’de çalışan bir kadını darp ve taciz ettiği Derneğimize bildirilmiş olup, olay kamuoyuna da yansımıştır.

8 Mart 2022 tarihinde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Toplumsal Cinsiyet Eşitliği politikaları kapsamında imzaladığı Şiddet Tutum Belgesi doğrultusunda yapılacak olan  soruşturmanın, kadın mağduru  gözeterek ve  tüm  bilgileri saklı kalacak şekilde yürütülmesinin yanı sıra, her türlü şiddete karşı bir yerden sürecin işletilmesi ile birlikte faile yönelik gerekli yaptırımların uygulanmasının takipçisi olacağız” dendi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık