Demokrat Parti gönüllüleri iftarda buluştu

Demokrat Parti Milas İlçe Başkanlığı, salı günü Milas’ta iftar yemeği düzenledi. Yemeğe katılan Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti gönüllüleri iftarda buluştu
  • 14 April 2022, Thursday 12:48

İlçe Başkanlığını Azmi Peker’in yaptığı Demokrat Parti, Milas’ta iftar yemeği programı düzenledi. Havuzbaşı Restoran’da 12 Nisan’da düzenlenen yemek programına, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, çevre ilçelerin başkanları, eski milletvekili İrfettin Akar ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan DP İlçe Başkanı Azmi Peker, DP’nin ilçe başkanı olmaktan gurur duyduğunu ve partisinin çok büyük bir misyona sahip olduğunu söyledi.

Daha önce 2 dönem milletvekilliği yapan İrfettin Akar ise, Milas'taki bir çok mahalleye yolun, elektriğin, suyun Demokrat Parti döneminde geldiğini belirterek; “Özellikle Muğla'da ve tüm Türkiye'de Demokrat Parti’nin yaptıklarını çıkarırsanız yerine koyacak bir şey bulamazsınız.” dedi.

Demokrat Parti’nin önümüzdeki günlerde yapılacak il başkanlığı seçimine aday olan Erdal Eroğlu ise, “Bu dava büyük bir davadır. Bu çileyi çekenler çok iyi bilir.” diyerek, “Yıllarca siyaset yaptık. MHP’de, Anavatan’da siyaset yaptık. Doğruyol Partisi’nde kendimizi bulduk. Doğruyol Partisi’nin yok olduğu bir dönemde Fethiye Belediye Başkanlığı adaylığında bulunduk. 2004 yılında 5. sıradaki partiyi 2. sıraya çıkardık. AKP’nin en kuvvetli olduğu dönemde, CHP’nin en kuvvetli adayı olduğu dönemde belediye başkanlığını son anda kaybettik. 2007 yılında Doğruyol Partisi’nde 1. sıra milletvekili adayı olduk, yollara düştük. Seçim hazırlıklarına başladık, ne olduysa oldu listeden uçtuk gittik. Ama yılmadık, dava için yaparız dedik. Şimdi tekrar sayın genel başkanlığımızın ve teşkilat başkanımızın da rızası doğrultusunda geçen hafta Bodrum’da Demokrat Parti’nin yok olduğu bir yerde, Demokrat Parti’yi tekrar yaşatan bir katılımla iftar yemeğinde ‘Biz bundan sonra Bodrum’dan ta Seydikemer’e varana kadar yemekleri düzenleyeceğiz. Demokrat Parti’nin var olduğunu düşmana göstereceğiz.’ dedik ve adaylığımızı açıkladık.” diye konuştu.

“DP İl Başkan Adayı olarak kimseye kavgamız yoktur.” diyen Eroğlu, “Muğla coğrafyasında yaşayan, bu partiye gönül veren ve partiden uzaklaşanları tekrar kazandırmak için yollara çıktık. Herkesi kucaklamak için yola çıktık. Bu parti mensuplarıyla hiçbir kavgam olmamıştır. Benim kavgam, ‘hayırlı cumalar’ deyip de cuma cemaatini bitirenlerledir. Benim kavgam, yanımızdaki Toprak Mahsulleri Ofisi’ni yerinin ve ofisinin ne olduğunu bilmeyenlere hesap sormaktır.” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti’nin İl Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nun haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık