Bodrum Veteranları şampiyonluğa koşuyor

2019-2020 Spor sezonunda Bodrum’u Türkiye Masterlar ve Vetaranlar Ege Bölgesi Ligi’nde temsil eden Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı, ligin ikinci yarısına deplasmanda aldığı 4-0’lık Turgutluspor galibiyeti ile başladı.

 Bodrum Veteranları şampiyonluğa koşuyor

Manisa Turgutlu Stadyumu’nda oynanan lig karşılaşmasında Bodrumspor Veteranlarının gollerini Hilmi Koşar, Fatih Arslan, Hasan Çiftçi ve Birol Cenikli attılar.
Ege Bölgesi Masterlar Ligi’nde 19 puanla lig lideri olan Bodrumspor Veteranlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Selim Demirci gazetemize yaptığı açıklamada, “Geçen sene kardeş ilçemiz ve takımımız Milasspor Masterlarının ligde elde ettikleri şampiyonluk ve Antalya şampiyonluğu ile çok sevinmiş ve mutlu olmuştuk. Bu sene aynı başarıyı Bodrum olarak yaşamak istiyoruz. Bu anlamda 1 Şubat Cumartesi günü Bodrum Stadyumu’nda oynayacağımız Kubilayspor karşılaşmasından galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapatıp bizimle birlikte aynı puanı paylaşan Manisaspor Veteranlarıyla aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz” dedi. 
Selim Demirci, “2 Şubat Pazar günü Milas Stadyumu’nda kardeş takımımız Milasspor’un Manisa Veteranları ile olan maçı izlemek için tribünlerde olup sporcu arkadaşlarımıza destek vereceğiz” dedi.
Hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu da vurgulayan Teknik Sorumlu Selim Demirci, hem Bodrumspor Veteranlar hem de Milasspor Masterları’nın ligi en iyi yerlerde tamamlayarak Antalya Şampiyonası’nda yer alacaklarını belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık