Masterler ligi ikinci yarı maçları başladı

2019-2020 Spor sezonunda Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu tarafından düzenlenen lig müsabakalarında ilçemizi temsil eden Mor-Beyaz Milasspor Masterler Futbol Takımı ligin ikinci yarı maçlarına İzmir’de oynadığı Kubilayspor müsabakasıyla başladı.

Masterler ligi ikinci yarı maçları başladı

Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterler Futbol takımı geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de oynadığı Kubilayspor maçını 4-3 kaybederek haftayı puansız kapattı.
Geçen sezon Masterler Ligi’ni iki şampiyonlukla kapatan Milasspor Masterler’ın hedefinde; iyi futbol ve başarılı sonuçlarla ilk dört arasına girerek, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Masterler Şampiyonası’na katılmak. 
Haftanın maçı Milas’ta
Milasspor Masterler- Manisaspor Masterler
2 Şubat Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Saat 16.00 da Lig ikincisi Manisaspor ile karşılaşacak olan Milasspor Masterlerı Genel Koordinatörü Erkan İşli gazetemize yaptığı açıklamada Pazar günü oynayacakları Manisa maçına Milaslı tüm futbolseverleri davet ederek, tribün desteği istedi.
Sahaya iyi oyun ve galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Erkan İşli, “Milasspor olarak bu maçı kazanacak güçteyiz” dedi.
“Kadromuzda Muğla’nın üst düzeyde futbolcuları var” diyen Erkan İşli, “Lig sonunda Antalya’ya giden takımlar arasında mutlaka yer alacağız. Milaslı tüm taraftarları maça bekliyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık