Bodrum’da 3’lü turnuva

Futbola hasret kalan futbolseverler uzun bir süreden sonra Bodrum’da Bodrum Veteranlar Futbol Takımın düzenlediği ve 3 takımın katılacağı futbol turnuvasıyla futbola olan özlemlerini giderecekler.

Bodrum’da 3’lü turnuva

Ülkemizi ve dünyayı kasıp kavuran Covit 19 isimli salgın hastalık nedeniyle Mart ayından buyana ara verilen futbol maçlarına olan özlem, 21-22 Ağustos’ta Bodrum’da sona eriyor.

Bodrum Veteranlar Futbol Takımı organizasyonundaki bu özel futbol turnuvasına Milasspor Masterler Futbol Takımı ile 39 Kırklarelispor Masterler Futbol Takımı iştirak ediyor.

Bodrum Şehir Stadyumu’nda 21 Ağustos tarihinde oynanacak maçlar sonrasında turnuvanın finalleri, 22 Ağustos günü yine Bodrum Şehir Stadyumu’nda yapılacak.

 Masterler ve Veteranlar Milli Futbol Takımı ve Bodrum Veteranlar Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Selim Demirci, Bodrum’da düzenlenecek 3’lü futbol turnuvasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “futbolu özlediğimiz bugünlerde ilçemize konuk olacak 39 Kırklerelispor Masterler Futbol takımıyla kardeş takımımız Milasspor Masterler Futbol Takımı’nı Bodrum’da ağırlamaktan büyük keyif alacağız” dedi.

Futbolun bir araç ve dostluklar için bir amaç olduğunu vurgulayan Selim Demirci, turnuvada alınacak sonuçların önemli olmadığını, önemli olanın sporda ve futbolda yeni dostluklar olduğunu söyledi. “Hem Milasspor Masterler Futbol takımı’na hem de 39 Kırklarelispor Masterler Futbol Takımı’na iyi bir ev sahipliği yapacağız” diyen Teknik Sorumlu Selim Demirci, turnuva gününü heyecanla beklediklerini belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık