Yeni Milasspor’da istifa

2020-2021 Spor sezonunda yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yeni Milasspor Futbol Kulübü’nde şok bir gelişme yaşandı ve 2019-2020 sezonunda Öcal Yüksel Başkanlığındaki yönetim ekibinde görev yapan yönetici Çağlar Bozkurt, sosyal medya yoluyla Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Üyeliğinden noter aracılığıyla istifa ederek ayrıldığını bildirdi.

Yeni Milasspor’da istifa

Yönetici Çağlar Bozkurt’un kulüp yönetiminden ayrılması sonrasında yeni sezon için anlaşma yapılan Teknik Sorumlu Metin Karagöz ve takımın başına takım kaptanı olarak getirilen futbolcu Hasan Şahin de Yeni Milasspor Kulübü içersinde yaşanan yönetimsel istifaları ve transfer edilmesi istenilen futbolcu transferlerinin gerçekleşmemesini mazeret olarak belirterek şampiyonluk yolunda fikir ayrığı oluşması sebebiyle Yeni Milasspor ile yollarının ayrıldığını belirttiler.

Sezonu başlamadan bitirdiler

2020-2021 sezonunda Yeni Milasspor’un teknik sorumluluğunu üstlenen Metin Karagöz ve futbolcu Hasan Şahin, yeni sezonda Yeni Milasspor taraftarlarının önüne çıkmadan kulüpten ayrılan ilk isimler oldular.

Sosyal medya yoluyla yeni sezonda Yeni Milasspor’da yokuz diyen Metin Karagöz ve Hasan Şahin, yeni sezonda Yeni Milasspor’a başarı dileklerini ilettiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık