BODRUMSPOR BERABERLİKLE YETİNDİ

​​​​​​​Bodrumspor A.Ş:2 Serik Belediyespor:2

BODRUMSPOR BERABERLİKLE YETİNDİ
  • 30 December 2020, Wednesday 13:54

Türkiye İkinci Futbol Ligi Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Bodrumspor A.Ş 17. Hafta maçında 26 Aralık Cumartesi günü oynadığı lig karşılaşmasında kendi evinde Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.

 Mutlak galibiyet hedefi ile çıktığı maçta rakibinin attığı gollere mani olamayan Bodrumspor iki kez geriye düştüğü karşılaşmada beraberliği maçın 79.dakikasında attığı gole sağladı.

Maçın ilk yarısında konuk takımın 34. Dakikada Emre Bekir ile attığı gole mani olamayan Bodrumspor karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 mağlubiyetle tamamladı. Maçın ikinci yarısında Burak Çolak ile 1-1 lik beraberliği bulan Bodrumspor galibiyet için yüklenirken kalesinde dakika 50’de bir gol daha gördü. Serik Belediyespor Sinan Kalaycı ile 2-1 öne geçti. Maçın 79. Dakikasında Mert Çayır Bodrumspor adına berberliği getiren golü attı ve maç 2-2 lik skorla tamamlandı.

Son haftalarda aldığı puanlarla lig sıralamasında hızla yükselen ve onuncu sıraya kadar çıkan ilimiz takımı Bodrumspor A.Ş 30 Aralık Çarşamba günü ligin onsekizinci haftasında deplasmanda lig sonuncusu Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

Hafta İçi Lig Maçları Programı

İkinci Lig

30 Aralık Çarşamba Saat 13.00

Kardemir Karabükspor- Bodrumspor A.Ş

Üçüncü Lig Maçları

Bursa Yıldırımspor- Muğlaspor

Fethiyespor- Ağrı 1970 Spor

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık