Bodrumspor yeni kadrosuyla sezona başlıyor

​​​​​​​2019-2020 Sezonunda Türkiye İkinci Futbol Ligi’nde grubunda ligi 11.sırada tamamlayan ilimizi ikinci ligde temsil eden tek takım B.B.Bodrumspor, 20 Eylül’de oynayacağı ilk lig maçı öncesinde Afyon’da kapma girdi.

Bodrumspor yeni kadrosuyla sezona başlıyor
  • 10 September 2020, Thursday 11:42

2020-2021 futbol sezonunda Kırmızı grupta yer alacak olan B.B.Bodrumspor kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Teknik Sorumluluğunu Tarık Daşgün’ün yaptığı B.B.Bodrumspor lige hazırlık anlamında yaptığı 3 özel hazırlık maçından 2’sini kazandı ve 1’ini kaybetti.

Kestelspor ile oynadığı 2 hazırlık karşılaşmasını 3-2 ve 1-0 kazanan B.B.Bodrumspor, gençleriyle çıktığı Mardin Fosfatspor’a 3-1 yenildi.

Kadroda 7 futbolcu

B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya gazetemize yaptığı açıklamada “Bu sene hedeflerini ligde en üst sıralar olarak belirterek, “Bodrumspor olarak şirketleşmeye gittik ve önceliğimiz borçlarımızı ödemek ve kurduğumuz iyi kadroyla ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” dedi.

Başkan Karakay,a kadrolarına Antalyaspor’dan Ortasaha oyuncusu Sergen Yatağan, Harun Kavaklıdere, Forvet arkasına kanat oyuncusu Cenk Şen, Erman Herman Vardar, solbek’e Cengiz Demir, Stoper mevkisine Batuhan Berkay Fındıkçı ve santrafor olarakta Mikail Baş’ı kadrolarına alarak takımı güçlendirdiklerini söyledi.

2020-2021 futbol sezonunda ikinci lig kırmızı grupta ilimizi temsil edecek olan B.B.Bodrumspor il lig maçını 20 Eylül 2020 tarihinde deplasmanda Ankara takımı Etimesgutspor ile oynayacak.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık