Başkan Tokat’tan saldırıya uğrayan kadın esnafa ziyaret:

​​​​​​​“SİZE YAPILMIŞ SALDIRI MİLAS’A YAPILMIŞ SALDIRIDIR”

Başkan Tokat’tan saldırıya uğrayan kadın esnafa ziyaret:
  • 10 September 2020, Thursday 12:08

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde 10 yıldır işlettiği büfede saldırıya uğrayan Elif Gültekin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tokat, “Size yapılmış bu saldırı, Milas’a yapılmış bir saldırıdır. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Güneş Mahallesi’nde bulunan büfesinde saldırıya uğrayan Elif Gültekin’i evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında geçmiş olsun dileklerini ileten Tokat, saldırıya uğrayan Gültekin’e çiçek takdim etti. Bu saldırıyı en sert şekilde kınadığını belirten Tokat, “Bu vahşi saldırı sizin özelinizde tüm Milas’a yapılmış bir saldırıdır. Biz hem sizin adınıza hem de ilçemiz adına çok üzüldük. Saldırgan dün yakalanmış, biz de bu adli süreci takip edeceğiz.” dedi. Ziyaret sırasında konuşan Elif Gültekin, 10 yıldır işlettiği dükkanını kapatmak zorunda kaldığını ve psikolojik olarak çok yıprandığını belirtti. Gültekin, “Saldırıdan sonra herkesten zarar gelebilir endişesiyle yaşıyorum. Bu endişe hali beni mahvediyor.” dedi.

“Her Türlü Desteği Sağlayacağız”

Yaptığı konuşmada bu vahim saldırı sonrasında aileyle irtibatına devam edeceklerini belirten Tokat, adli süreci takip edeceklerini belirtti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bu süreçte hem maddi hem manevi anlamda Milas Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Tekrar geçmiş olsun diyorum.” dedi.     

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık