Boğaziçi Bargilyaspor üyeleri çalışmalarına devam ediyor

Bu yıl kurulan ve ilk kez 2. Amatör Küme’de yer alacak olan Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Boğaziçi Bargilyaspor üyeleri çalışmalarına devam ediyor
  • 10 February 2022, Thursday 9:04

Geçtiğimiz günlerde kurulan, kısa zaman içerisinde Muğla Amatör Spor Kulüpleri tarafından onaylanarak bu sezondan itibaren Muğla 2. Amatör Küme’de Milas’ı temsil edecek olan Milas Boğaziçi Bargilyaspor Kulübü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2021-2022 sezonundan itibaren Muğla 2. Amatör Küme’de yer alacak olan Milas Boğaziçi Bargilyaspor Kulübü’nü, Muğla futbolunun tanınmış isimlerinden Birol Erten Hoca çalıştırıyor. Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımı geçtiğimiz hafta sonunda Süper Amatör Küme takımlarından Milas Gençlikspor ile yaptığı hazırlık müsabakasında oynadığı güzel futbolla dikkat çekti.

Boğaziçi Mahallesi Muhtarı, eski futbolcu Ferhat Karakoyun’un maddi ve manevi destekleriyle çalışmalarını sürdüren Milas Boğaziçi Bargilyaspor’un, ligin başlangıcından itibaren tüm ilgiyi üstüne çekmesi bekleniyor.

Öte yandan Boğaziçi Bargilyaspor’un yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Kulüp Başkanı Ümit Yörük, Başkan Yardımcısı Durmuş Akyürek, Futboldan Sorumlu Ahmet Yalabık, Genel Sekreter Erhan Miral, Sayman Emre Ak.

Milas Önder Gazetesi olarak Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımına başarılar diliyoruz.   

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık