Büşra Şahin’in takımı çeyrek finalde

Milas Belediyespor alt yapından yetişen ve geçen sezon Yeşilyurt Voleybol Takımında Türk Hava Yolları Voleybol Takımı’na transfer olan profesyonel sporcumuz Büşra Şahin’in formasını giydiği THY, AXA Sigorta Kupa Voleybol Şampiyonası’nda, grubunda Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alarak çeyrek final maçları oynama hakkını kazandı.

Büşra Şahin’in takımı çeyrek finalde
  • 09 September 2020, Wednesday 9:36

Grup maçlarında formasını giydiği THY ile başarılı maçlar çıkartan ve Milli Takım Voleybolcusu olma yolundaki ilçemiz sporcusu Büşra Şahin, takımının Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalarda takımın değişmez oyuncusu oldu.

Turnuvada ilk maçında Beşiktaş’ı 3-0 yenen THY Voleybol takımı, ikinci maçında Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmesine rağmen karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Son grup maçında sahaya çıkmayan Sarıyer takımı karşısında 3-0 hükmen galip gelen THY, turnuvada çeyrek finale kaldı.

İlçemiz Milas’tan uzun yıllar sonra profesyonelliğe adım atan 1.92 boyunda 23 yaşındaki ikinci kadın sporcu olan Büşra Şahin, maçlarını izleyen tüm Milaslı sporseverlere teşekkür etti.

Milaslı voleybolseverler Büşra Şahin’in maçlarını TRT 2 Spor Kanalından izleyebilirler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık