Yeni Milasspor Başkanı Kanal 35’te konuştu

2020-2021 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk ve BAL’a çıkma mücadelesi verecek olan ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor’un başkanı Öcal Yüksel, 7 Eylül Pazartesi günü Kanal 35’te yayınlanan 90+5 Spor Programına konuk oldu.

 Yeni Milasspor Başkanı Kanal 35’te konuştu
  • 09 September 2020, Wednesday 9:32

Başkan Öcal Yüksel, 1 saatlik spor programında Muğla Amatör Futbol Ligleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaparak, amatör sporun ve özellikle de futbolun sıkıntılarına değindi.

Pandemi nedeniyle amatör sporun büyük bir sıkıntı içerisine girdiğini vurgulayan Başkan Öcal Yüksel, amatör futbol liglerinin başlama kararının verilememesinin spor kulüpleri üzerinde büyük baskı yaptığını söyledi.

Spor kanalı 90+ 5 ‘te canlı yayın konuğu olan Öcal Yüksel başkanı olduğu Yeni Milasspor ile ilgili olarak verdiği bilgilerde Yeni Milasspor’un profesyonel liglerde yer almış ve Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nin en köklü spor kulübü olduğunu belirterek, kulübün yeni sezonda başarılı olabilmesi için neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verdi.

Spor programında, Milas Belediye ve kulübün Onursal Başkanı Muhammet Tokat’a, kulübü iki kez şampiyon yapan eski kulüp başkanı Hasan Özmen’e, kulüp yöneticileri arkadaşlarına da teşekkür eden Başkan Öcal Yüksel, Amatör sporun sıkıntılarının giderilmesi, BAL Ligi statüsünün mutlaka değiştirilmesi gerektiği ile alt yapı takımlarının maçlarında sağlık ekiplerinin de sahada yer almaları gerekliliğini belirtti.

Yeni Milasspor’un Milas’ın milli takımı olduğunu da vurgulayan başkan Öcal Yüksel, spor programının sonunda kanalın sahibine, spor programı yöneticisine amatör spora destek ve yer verdikleri içinde teşekkür ederek program konuklarını yeni sezonda Milas’ta ağırlamak istediğini söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık