Çağlar Bencik’i unutmadılar

Ovakışlacık Köyler Arası Futbol Turnuvası devam ediyor.

Çağlar Bencik’i unutmadılar
  • 20 April 2022, Wednesday 10:30

A Gurubu’nda Gençlikspor, Türk Evleri, Dibekdere, Ovakışlacık,  Çomakdağ, B Grubu’nda  Köygücü,  Mumcular Atlas,  Gürçamlar,  Kırcağız,  Çandır, Kıyıkışlacık takımlarının  katıldığı köyler arası futbol turnuvası müsabakaları devam ediyor.

Köyler arası futbol turnuvasında sponsor olan Milas Belediye Beçin Gençlikspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, iş insanı Hüseyin Doğan Akgöz ile iş insanı Ali Bertan’ın nezaretinde Gençlikspor adı altında kurulan takım da müsabakalara katıldı.

Görüşlerini aldığımız iki deneyimli yönetici, mensubu oldukları Gençlikspor  takımı hakkında gazetemize şunları söylediler:

Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımının yanı sıra köyler arası futbol turnuvasında Avşar Mahallesi olarak Gençlikspor adı altında kurduğumuz takımla bu turnuvaya katıldık.  Turnuvada oynadığımız müsabakalar sonrasında gruptan çıkmayı başardık.   Hafta sonu  oynanacak grup müsabakalarında statü gereği    turnuvaya 5 oyuncu daha takviye edeceğiz. Grup müsabakalarında ilave edeceğimiz sporcularla birlikte hedef büyüteceğiz. Köyler arası futbol turnuvasında birinci olmak istiyoruz. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyoruz.”

Çağlar Bencik’i unutmadılar

Savran Gençlikspor takımında 6 numaralı formayı giyen ve 2019 yılında sel sularına kapılarak hayatını kaybeden Çağlar Bencik unutulmadı. Takım arkadaşları Bencik’in forması ile sahaya çıktılar. Futbolcular, attıkları her golde saha kenarına astıkları formaya koşarak, arkadaşları oradaymış gibi selamlıyorlar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık