Mahalli  U11 Ligi  hafta sonu  başlıyor   

Mahalli  U11 Ligi  hafta sonu  başlıyor   
  • 20 April 2022, Wednesday 10:37

Muğla  Mahalli U11 Ligi müsabakaları hafta sonu Muğla ilinin  muhtelif ilçelerinde yoğun katılımla başlıyor. Muğla Mahalli U11 Ligi’nde Milas ilçesinden katılacak tek takım olan Milas Gençlikspor  U11 takımı teknik direktörü beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan, hafta sonu başlayacak olan Mahalli U11 Ligi hakkında gazetemize şunları söyledi:                    

“Milaslı futbol severlerin anımsayacağı üzere pandemi öncesinde  Milas  Gençlikspor Kulübü olarak katıldığımız U11 Ligi’nde bir çok grup birincili elde eden takımımız hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda başlayacak . U11 liginde ilk maçımızı Bodrum Bitez  D.P Gençlikspor takımıyla yapacağız. Pandemi sonrasında çok yetenekli, yaşları küçük  sporcularla Mahalli U11 Ligi’ne katılıyoruz. Çalışmalarımızı sezon boyunca sürdürdük. Bir çok hazırlık müsabakaları yaptık. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezon da Mahalli U11 Ligi’nde grup şampiyonu olmak için  müsabakalara çıkacağız. Hedefimiz; grupta ilk önce birincilik ardından il şampiyonluğu elde etmek istiyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak Cumartesi günü başlayacak olan U11 Ligi’nde yer alacak olan bütün takımlara başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık