ÇAMLIBELEN MAHALLESİ ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

Milas Belediyesi, ilçeye yeni park alanları kazandırmak için çalışıyor. İlçe geneline 200 yeni park alanı kazandıran, mevcut  parkları ise yenileyen belediye,  1 çocuk parkınındaha montajını tamamlayarak Çamlıbelen mahalle halkının hizmetine sundu.

ÇAMLIBELEN MAHALLESİ ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

“Daha Yeşil Bir Milas” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, farklı mahallelerde yapımını tamamladığı 200 yeni park alanı ile dikkat çekiyor. Kentleşme ile birlikte artan yeşil alan ihtiyacını gidermek için projelendirme çalışmalarını tamamladığı parkların yapımını kısa sürede bitirerek hizmete açan belediyenin ilçeye yeşil alan kazandırmaya yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Yeni parklar, çocukların güvenli ve rahat bir ortamda oyun oynayabilecekleri şekilde tasarlanan sentetik zeminli oyun alanları, dekoratif oturma grupları, modern peyzaj düzenlemeleri ve fitness alanları ile büyük beğeni topluyor. Milas Belediyesi, yeni park yapım çalışmalarının yanı sıra bir çok  parkı bütünüyle yenileyerek çağdaş ve güvenli bir hale getirdi.

BİR PARK DA ÇAMLIBELEN MAHALLESİNE...

Park ve Bahçeler Müdürlüğü kırsal mahallelerdeki çocuk ve vatandaşları da unutmuyor.Bu kapsamda çalışan ekipler Çamlıbelen mahallesinde çocuk oyun parkının yapımını tamamlayarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

110 kırsal mahalleye oyun grubu yerleştirdiklerini, aynı zamanda bu mahallelere park yaptıklarını kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Büyükşehir yasasından önce 13 mahalleden sorumluyduk. Büyükşehir yasasıyla 114 köy ve 5 belde Milas’ın birer mahallesi oldu. Toplam 132 mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar merkez dışında 110 kırsal5 de belde mahallemize oyun grubu yerleştirdik.Önümüzdeki süreçte diğer mahallelerde de çocuk parkını bitirmiş ve oyun grubunu yerleştirmiş olacağız. Kırsal mahallelerimizde olduğu gibi kent merkezinde de park ve yeşillendirme çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık